• Vandaag besteld, morgen geleverd
  • 0187 482 438
  • Fleurop bloemist

Afscheid nemen als een dierbare of relatie overlijdt...

Op een manier die recht doet aan uw band met de betrokkene. Een rouwarrangement als om een dierbare gaat, een rouwboeket als het om een zakenrelatie gaat. Ons assortiment: sympathy boeket, grafstuk, graftak, rouwtak, rouwboeket, rouwkrans, en alle andere benamingen maar uiteindelijk gaat het erom dat het gekozen rouwbloemwerk uw gevoelens uitdrukt. Wij nemen graag uw zorg uit handen en bezorgen uw rouwbloemen bij de familie van de overledene of bij het rouwcentrum.

 

Neem uw tijd

In onze webshop kunt u rustig de tijd nemen om bloemen te kiezen die passen bij uw dierbare. De praktische kant, zoals het tijdig bezorgen, verzorgen wij voor u.

Doe wat goed voelt

Onderstaand vindt u een selectie van bloemwerk dat past bij een afscheidsmoment. Wij raden u aan even de tijd te nemen om deze te bekijken. U zult merken dat sommige bloemen u meteen aanspreken. U kunt ervoor kiezen om uw bestelling via onze webshop direct te plaatsen. U bent echter ook van harte welkom in onze fysieke winkel Bloemen.net / Viskil bloemen in Middelharnis. Zo kunnen wij bijvoorbeeld persoonlijke items voor u verwerken in een arrangement of bloemstukken in speciale vormen ontwerpen. Deel uw wensen met ons, dan kunnen wij voor gedenkwaardig bloemwerk zorgen.

Bel gerust

Wij vergemakkelijken het proces van bloemwerk kiezen voor het afscheidsmoment graag voor u. Heeft u vragen? Bel gerust 0187482438 .

Bestel een boeket

Ik zoek bloemen voor:

  • Vandaag besteld, morgen geleverd
  • 0187 482 438
  • Fleurop bloemist