Bloemen.net is veranderd maar wat is er allemaal veranderd??

Wij hebben een nieuw websysteem. Het ziet er een beetje anders uit, maar het werkt uiteraard hetzelfde! Vooral aan het gebruikersgemak is gewerkt & ook de mobiele versie op uw devices werkt nu optimaal! Alle webshops die onder 0900bestellen.net vallen, zoals Bloemen.net, BloemistenGroep.net, Ballonnen.net en Woonaccessoires.net werken vanaf nu vanaf één domeinnaam en dat is Bloemen.net.

Als u als consument bestelt, heeft u geen gebruikersnaam en wachtwoord meer nodig! Dat werkt alleen maar gemakkelijker & u hoeft de toegangscodes ook niet meer te onthouden.

Wanneer u als bedrijfsaccount online bestelt, heeft u uw vertrouwde emailadres met wachtwoord. U kunt online inloggen met de gegevens die u per email toegezonden krijgt zodra uw gebruikersaccount geactiveerd is. Heeft u geen inloggegevens in december 2017 binnengekregen per email? Dan is uw account niet meer actief. Registreer u rechts bovenin onze website waarna u na goedkeuring van uw bedrijfsaccount weer online op rekening kunt bestellen.